De knapste man van Sneek

Al jaren wordt hij nagekeken op straat. Altijd ziet hij er netjes en verzorgd uit. Zou hij dan toch de knapste man van Sneek zijn? Al jaren woonachtig in hartje Friesland waar de knapste mannen van Nederland vandaan komen. Maar, er kan er maar één de mooiste zijn, toch?
We stellen ‘m graag aan jullie voor: Geert Jan is de knapste man van Sneek!

Er zijn 2 punten waardoor Geert Jan zich terecht de knapste man van Sneek mag noemen. In dit artikel leggen we graag aan jullie uit hoe hij deze status heeft kunnen bemachtigen. Immers, de concurrentie is hevig.

Deze 2 punten maken ‘m de terechte winnaar 

Z

Hij doet er alles aan om op de fiets trouw zijn kilometers te maken om zo zijn conditie en vorm op pijl te houden. Door de vele werkzaamheden schiet het er soms wel eens bij in. 

Z

Zijn goedlachse smile zorgt bij iedereen die hij tegenkomt voor een glimlach. Zie je een glimlach, dan zie je Geert Jan.

De knapste man award

De knapste man award

De knapste man award wordt uitgereikt door zowel een vakjury als de officiële Google jury.
De vakjury heeft de genomineerden beoordeeld op verschillende criteria. Denk hierbij aan uitstraling, gezondheid, symmetrie maar ook secundaire criteria als vriendelijkheid en nuchterheid.

De knapste man van Sneek is een zwaarbevochten titel, aldus Sandberg.

De jury bezocht ook de Waterpoortstad om de publieke opinies te peilen. Zij waren het volgens Sandberg 100% eens met de beslissing van de vakjury. Andere mooiboys uit Sneek en omgeving zagen ze niet eens meer staan. 

De knapste man van Conversie Freaks

Binnen het online marketingbureau Conversie Freaks was gelijk duidelijk wie de knapste man is. Met zijn verzorgde haren, goedlachse gezicht en vrolijke humeur was de toon al snel gezet.
Allard: ”Persoonlijk val ik op het andere geslacht, maar ik snap zeker dat hij wordt gezien als de knapste man.”
Jordy: ”Een vakjury was niet eens nodig. De keuze was al snel gemaakt.”
Erwin: ”Zo’n jongen gun je de titel. Daar is geen speld tussen te krijgen.”

Ook officemanager Anouska herinnert haar eerste ontmoeting nog als de dag van vandaag. ”Wauw! Ik herinner me nog die eerste blik. Wat een beauty! Hij mag er zeker zijn. Dat er zulke mooie mannen zijn in Friesland is eigenlijk wel logisch. Doutzen Kroes komt hier immers ook vandaan. Mooi hé? Bovendien is hij niet alleen beeldschoon maar kundig is hij des te meer. Hij zorgt ervoor dat opdrachtgevers écht resultaat boeken bijvoorbeeld met conversieratio optimalisatie, search engine optimalisatie (SEO) en adverteren in Google. Tot slot vindt hij ook binnen social media zeker zijn weg.”

Knapste man Sneek rating

Sneek

Ten noordoosten van het pittoreske IJlst ligt de watersportstad Sneek. Het is de grootste plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân en de derde plaats in de provincie. De waterpoortstad telde in 2019 maar liefst 33.285 inwoners. Sneek ligt gelegen nabij het welbekende Sneekermeer. Hierop worden jaarlijks vanaf de eerste vrijdag van augustus de zeilwedstrijden in de Sneekweek gehouden. Wist je dat Sneek zelfs de officiële hoofdstad is geweest van Friesland? Van maar liefst 1498 tot 1500. Sneek is omringd door authentieke stadsgrachten. 

IJlst

IJlst op z’n Fries Drylts, is het pittoreske naast Sneek. Je kunt het bereiken via de grote weg, de brede waterweg de Geeuw maar ook nog ouderwets via het ‘paardenpad’. De stad wordt gescheiden door de rivier de Geeuw. Zomers kan het daardoor een behoorlijke opgave zijn om de andere kant van de ‘grutte stêd’ van maar liefst 3.055 inwoners te bereiken. Desalniettemin zeker een locatie waar je eens moét zijn geweest in je leven. We hebben het dan nog niet eens gehad over dat IJlst één van de Friese 11 steden is.

Ook de titel knapste man van IJlst mag Geert Jan zich toe-eigenen van papa Google.

Naast Geert Jan was een ene Robert uit het buurtschap Nijezyl ook in de race voor de knapste man van IJlst. Helaas is deze nominatie niet door de keuring gekomen door de ballotagecommissie van Stad IJlst. Hierdoor is gebleken dat Geert Jan geen échte concurrentie heeft voor de titel als knapste IJlster.

Niet iedereen is blij

Naast degene die naast de titel hebben gegrepen, is er nog iemand niet blij met de titel knapste man. Vriendin Carmen: ”Natuurlijk is hij hartstikke knap, leuk en lief, maar hij wordt wel vaak nagekeken op straat. Hij is dus niet alleen op papier maar ook de knapste man van heel Sneek en IJlst! Alleen door deze titel moet hij niet overmoedig gaan worden. Dat zal ook vast wel niet. Daar ken ik hem te goed voor. We zijn immers al sinds 2011 bij elkaar”. 

Toch wil ik hem feliciteren met de titel ”De knapste man van Sneek en IJlst”. 

 

Geert Jan zorgt voor 

Z

Een lach op ieders gezicht

Z

Klapperende (online) resultaten

Z

Vrijblijvend advies

Helaas krijgt Geert Jan dankzij deze titel de laatste tijd veel boekingen binnen. Wil jij ook een Meet ’n Greet ofwel een Meet Geert? Neem contact op via het contactformulier, per e-mail naar welkom@conversiefreaks.nl, of vind hem op de bekende socials. Niet alleen zijn looks moet je zien, maar ook zijn kennis over online marketing stelt je zeker niet teleur!

conversiefreaks.nl

Marsdiep 15
8602 CJ Sneek

E-mail: welkom@conversiefreaks.nl

Privacy policy

Competitie: Knapste man